Publisert

Påminnelse: 12 ord sikkerhets nøkkel

Vi har hatt flere henvendelser siste tiden hvor enkelte har omtrent samme historie. De har mistet telefon eller telefon er defekt. De lagret de 12 ordene som er sikkerhetsnøkkelen til sin Helium konto på sin egen telefon. Og nå klarer ikke å logge seg på sin konto igjen med ny telefon. All informasjon for tilgang til kontoen på Helium appen er borte. Hva gjør jeg nå?

Det er dessverre slik, at hvis du mister de 12 ordene som er tilknyttet din Helium konto så har du stor risiko for at både din(e) hotspot og det du har tjent opp av HNT er tapt. Det finnes i dag ingen annen måte å redde dette på da.

Les gjerne litt her: Twelve Words Seed Phrase | Helium Documentation

Ta vare på verdiene dine. Sikre at du har lagret disse 12 ordene som er din nøkkel på en trygg plass utenom telefon din.